Buffetten

     
buffet 1 koud:    
  opgemaakte rundvleessalade    
  stokbrood met kruidenboter    
  2 hapjes gesorteerd    
       
  warm:    
  spareribs    
  gehaktballetjes in saus    
  tv sticks vanaf 12 pers.
  2 sate's in pindasaus p.p. 10,50
       
buffet 2 koud:    
  opgemaakte rundvleessalade    
  stokbrood met kruidenboter    
  2 sausjes    
  2 gesorteerde hapjes    
  rauwkost    
       
  warm:    
  spareribs    
  gehaktballetjes in saus    
  drummets    
  griekse schnitzels vanaf 12 pers.
  gebakken aardappels met uien, spek en champignons p.p. 13,30
       
buffet 3 koud:    
  opgemaakte rundvleessalade    
  opgemaakte zalmsalade    
  stokbrood met kruidenboter    
  2 gesorteerde hapjes    
  rauwkost    
       
  warm:    
  gehaktballetjes in saus    
  drummets    
  griekse schnitzels    
  beenham in honingsaus    
  nasi of bami vanaf 12 pers.
  2 sate's met pindasaus p.p. 15,50
       
deze buffetten kunt u aanvullen met: rundvleessalade    
scharrelsalalde    
zalmsalade    
gebakken aardappels met uien, spek en champignons    
hapjes (warm of koud)    
kipfilet in pangangsaus    
sate's in pindasaus    
satevlees in pindasaus    
nasi of bami    
drummets    
kippen- of tomatensoep    
shoarmavlees    
griekse schnitzels    
rauwkost    
loempia's (groot of klein)    
spareribs    
beenham is honingsaus    
aardappelgratin    
lasagne    
drumsticks    
chickenribs    
piri piri maaltijdsaus    
grote gehaktballen    
gepaneerde dijstukjes    
enz.
   
       
buffet 4 in ontwikkeling      
     
     
     
       
buffet 5 (oosters buffet) warm:    
  nasi en / of bami    
  ajam pangang    
  satévlees in  pindasaus vanaf 12 pers.
  gehaktballetjes in sesamsaus                                                                       p.p. 7.30
       
buffet 6stamppotbuffet (seizoensartikel) koud:    
  augurken    
amsterdamse uien    
mosterd
   
       
  warm:    
  zuurkool    
hutspot    
boerenkool    
hachee    
sparerib    
speklappen    
rookworst    
gehaktballen    
gerookte vleugels    
jus met champignons en uien
vanaf. 12 pers.
  spekblokjes p.p. 12,-
       

In overleg met ons kunt u ook zelf een buffet samenstellen.

Poelier Traiteur Wim Smelt
Westeinde 404
7671 CP Vriezenveen
Tel: (0546) 56 32 11
Mobiel: 06 - 25457983

www.poelierwimsmelt.nl
info@poelierwimsmelt.nl

 

Privacy Statement